Kesäkauppa

B34-kesäkaupasta löydät upean ja tyylikkään valikoiman suomalaista taidekäsityötä: vaatteita,  asusteita, tekstiilitöitä, neuleita, keramiikkaa, lasia, puuta, metallitöitä, koruja, käyttöesineitä, printtejä, tauluja ja veistoksia.

 

 

Paikalliset taiteilijat

Vierailevat taiteilijat

 

Jukka Isotalo

Jukka Isotalo valmistaa tuotteensa käsityönä hiomalla ja kiillottamalla sellaisista lasipulloista, joita ei Suomessa täytetä uudelleen. Kun Jukka valmistaa tuotteitaan, hän ei sulata lasia, vaan hyödyntää olemassa olevan esineen muotoja. Tällä tavoin hän käyttää vain muutaman prosentin siitä energiasta, joka kuluu vastaavien tuotteiden valmistamiseen kuumatyöstämällä neitseellisistä materiaaleista. Jukka pyrkii kaikessa toiminnassaan siihen, että hänen tuotteensa olisivat maailman ympäristöystävällisimpiä lasiesineitä, joiden valmistuksessa syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni. Jukan työhuone sijaitsee Helsingin Hämeentie 103 A:ssa - tervetuloa vierailulle myös sinne!

IMG_20210225_191953_720 1.jpg
 

Sarita Koivukoski

Sarita Koivukoski eli Sarita Ceramics valmistaa käsintehtyä ja uniikkia käyttökeramiikkaa Helsingin Kaapelitehtaan studiollaan. Astiat sopivat ruoka-aineille ja voit pestä ne astianpesukoneessa. Sarita on toiminut keraamikkona vuodesta 1997 ja on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut taiteen maisteri.

Sarita-ruudut.jpg

 

Elina Makkonen

Kultaseppämestari ja muotoilija Elina Makkonen valmistaa koruja kierrätetystä hopeasta omalla työhuoneellaan Fiskarsin ruukissa. Elinan koruissa näkyy tekijänsä herkkyys ja hänen rakkautensa luontoon. Korut ovat muotokieleltään ajattomia ja laadukkaasti valmistettuja. Elinalta löytyy piensarjana valmistettuja sekä täysin uniikkeja koruja.

Amelie : Elina Makkonen.jpg

 

Salla Pyykkönen

Salla Pyykkönen valmistaa näppäriä ja monikäyttöisiä mattoja ja alusia retkeilijöille, joogaajille ja kodin sissustukseen. Salla käyttää materiaalina kierrätystekstiilejä ja valmistaa työnsä perinteisillä kangaspuilla kutomalla. Salla työskentelee Suomenlinnassa.

 

Riitta Talonpoika

Keraamikko (TaM) Riitta Talonpoika suunnittelee ja toteuttaa yksilöllisiä ja taidokkaita keramiikkatöitä dreijaten, maalaten & upotuskoristellen työhuoneellaan Fiskarsissa.

Riitta_kupit.jpeg

 

Lisäksi töitä mm.

Saara Korppi, lasitaiteilija: kastelupalloja kukille, konjakkilaseja, maljakoita

Ida Lindgren, kuvataiteilija: tekstiiliteoksia

Sini Majuri, lasitaiteilija: lasiveistoksia, graaleja

Antti Nordin, kuvanveistäjä: pronssivaluja

Soile Paasonen, keraamikko: nipistelytekniikalla valmistettuja kulhoja